عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ :
بازدید : 4338
نویسنده : سعید


۱۹۷۴ میلادی ـ استانبول

بیژن زرافشانی اوّلین کشتی‌گیر کرمانشاهی بود که در سال ۱۳۵۳ شمسی به عضویت تیم ملی در آمد و جهت شرکت در پانزدهمین دوره مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان به کشور ترکیه اعزام گردید. متاسفانه چون این مسابقات با هفتمین دوره بازیهای آسیائی که در تهران برگزار میگردید مصادف شده بود و برای ایران حضور تیم قوی‌تر در اینم بازیها از اهمیت بیشتری برخوردار بود. لذا تیم ملی با ترکیب این کشتی‌گیران ـ حسین بیطرفان ، علی اصغر اسلامی ، رمضان خدر، قدرت پور کریمی، کاظم غلامی، محمدرضا طاهری، بیژن زرافشانی ، علی دقت‌پور، محمدرضا خلج، داود ایوب مربیان نبی سروری، خجسته‌پور، به این مسابقات اعزام گردیدند.

دراین مسابقات فقط رمضان خدر در وزن سوم که در سنین بازنشستگی به سر می‌برد توانست مدال نقره را بدست آونرد.

ودر رده بندی هم تیم ایران به مقام هفتم رسید .

۱۹۷۷ میلادی ـ لوزان

هفدهمین دوره مسابقات قهرمانی جهان با شرکت شصت و شش کشتی‌گیر از سی و یک کشور از بیست ونهم مهرماه ۱۳۵۶ شمسی در شهر لوزان کشور سوئیس آغاز گردید.

محمد حسن محبی کشتی‌گیر کرمانشاهی برای اوّلین بار بود که در وزن هفتم پا به میدان کشتی جهان میگذاشت و محمد حسین محبی دیگر کشتی‌گیر کرمانشاه هم جزو گروه اعزامی ایران به لوزان عضویت داشت و محمود معزی‌پور و پرویز سیروس‌پور نیز مربیان تیم ملی بودند این مسابقات در ده وزن انجام گرفت و در پایان تیم ایران این نتایج را بدست آورد.

محمد بزم‌آور در وزن اوّل مقام چهارم، قدیر نخودچی در وزن دوّم و رمضان خدر در وزن سوّم و علی دهقان در وزن پنجم و محمد حسن محبی در وزن هفتم و محمد رضا طالقانی در وزن هشتم هر کدام با دو باخت از مسابقات حذف شدند.

علیرضا سلیمانی و رضا سوخته سرائی به مقام چهارم رسیدند فقط منصور برزگر در وزن ششم توانست مدال نقره را کسب نماید.

در رده بندی تیمی: ایران با هفده امتیاز به مقام ششم جهان دست یافت.

جهانی ۱۹۷۸ میلادی ـ مکزیکو

هیجدهمین دوره مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان در شهریور ماه سال ۱۳۵۷ شمسی در مکزیکو کشور مکزیک برگزار گردید. برادران محبی در وزنهای ششم و هفتم وارد مسابقات گردیدند متاسفانه محمد حسن محبی با بدرین قرعه مواجه شد و با دو باخت از مسابقات حذف گردید.

 

محمد حسین محبی با تلاش خستگی ناپذیر چهار پیروزی بدست آورد مخصوصاً پیوترمارتا قهرمان شوروی را مغلوب نمود و اوّلین دلاور کرمانشاهی بود که مدال نقره جهانی را بدست آورد. این قهرمانی شور و هیجان را در جامعه ورزش و مردم کرمانشاه بوجود آورد و از او استقبال شایسته‌ای در حد یک قهرمان بزرگ و محبوب بعمل آمد و تربیت بدنی و هیأت کشتی در یک جشن با شکوه در سالن تختی از مشارالیه تقدیر بعمل آوردند.

 

برای خواندن بقیه مطالب به ادامه مطلب بروید...

 


تاریخ :
بازدید : 1265
نویسنده : سعید


همين الان سريع هر چه برنامه قدرتي وپر فشار با وزنه
داريد را قطع كنيد چون غير ممكن است در طي اين 10 روز به قدرت
شما اضافه شود يا اگر هم شود شما ويژگي هاي مهمي از بدن خود را از دست خواهيد داد.
شما با طراحي يك برنامه كم فشار كه حول سيستم تنفسي-سرعت و
چابكي مي چرخد مي توانيد به شكل خيره كننده اي از نتيجه كارتان
متعجب شويد.
شما خواهيد آموخت اگر چه از لحاظ قدرت عضلاني در ايده ال خود
نيستيد اما با تقويت بخش هاي ديگر بدن اين نقطه ضعف را برطرف كنيد.
مهمترين بخش كار كه شما بايد در طي 10 روز روي آن كار كنيد
دستگاه تنفسي مي باشد.
با داشتن ريه هاي قوي و قدرتمند در هنگام مسابقه حتي يك لحظه
خستگي و افت كيفيت در كشتي شما ديده نخواهد شد.


برنامه تمريني 10 روزه:

روز اول
صبح:دوي استقامتي بيش از 35 دقيقه
عصر:مرور فن
---------------
روز دوم
صبح:دوهاي سرعت با مسافت كم
عصر:تمرين
---------------
روز سوم
صبح:دوي استقامتي بيش از 35 دقيقه
عصر:مرور فن
---------------
روز چهارم

 

 

تمرين

 

 

 

--------------
روز پنجم
صبح:دوي استقامتي بيش از 35 دقيقه
عصر:مرور فن
---------------
روز ششم
صبح:دوهاي سرعت با مسافت كم
عصر:تمرين

 

---------------
روز هفتم
استخر-سونا-جكوزي
---------------
روز هشتم
صبح:دوي استقامتي بيش از 35 دقيقه
عصر:مرور فن
---------------
روز نهم
صبح:دوهاي سرعت با مسافت كم
عصر:مرور فن
---------------
روز دهم
نرمش سبك وكششي
وزن كشي
نرمش سبك در صورت داشتن اضافه وزن
روز مسابقه
------------------------------------

 

 

 

 


تاریخ :
بازدید : 6295
نویسنده : سعید

لَک نام طوایفی است ساکن در غرب ایران که به زبان لکی سخن می‌گویند که تاریخی به بلندای تاریخ دارند اما متاسفانه به دلیل بد معرفی کردن،قوم لک را به اشتباه کرد یا لر می نامند.قدمت لکها به پنج هزار سال پیش برمیگردد و چون در آغاز پیدایی و تجمع خود حدودأ صد هزار خانه بوده‌اند، آنها را «لک»؛ یعنی، «صد هزار» نامیدند.جمعیت لک زبانان ایران حدود دومیلیون نفر است.لکها در کشور عراق نیز زندگی می کنند،لکهایی که در عراق ساکن هستند دو برابر لکهای ایران هستند.لک زبانان در ترکیه،جمهوری اذربایجان وداغستان نیز ساکن اند.

طوایف لک که در لرستان زندگی می‌کنند غیر از طوایف لر هستند. شاه عباس اوّل در دورهٔ صفویه لک‌ها را به لرستان منتقل کرد و درآنجا سکونت داد و طایفهٔ «سلسله» که قبلاً در منطقهٔ ماهیدشت کرمانشاه ساکن بود و طایفهٔ «دلفان» در قرن سوم تیولی در شمال لرستان داشته‌اند و طایفهٔ «باجلان» از منطقهٔ موصل آمده‌است.در دوره قاجار، به علت انتقام گیری از زندیه، بسیاری از طوایف لک را منقرض و به نقاط مختلف پراکنده کرده اند.

از شجاعت این قوم زیاد نام برده شده در تاریخ ایران حتی در زمان نادر شاه هسته ی اصلی سپاه نادر را لک تشکیل می دادند ودر زمان جنگ جهانی اول توانستند مانع ورود سپاه روس به منطقه ی لرستان شوند وحتی سران لک بودند که مانع دستیابی انگلیس به ثروت های ملی ایران شدند ودر زمان جنگ ایران وعراق رشادت های بسیاری نشان دادند حتی گفته شده قویترین سلاح به دست های ایران را داشته اند ودر زمان مشروطیت هم لک های کرمانشاه به فرماندهی یار محمد کرمانشاهی نقش بزرگی ایفا کردند وبه قول جناب کسروی تاریخ مشروطه پنهان مانده است یار محمد خان یکی از سمبل های بزرگ مشروطه بوده واین قوم در قیام علیه حکومت پهلوی نقش به سزایی داشته اند که چندین مدت علیه حکومت پهلوی مقاومت کرده اند وحتی در روز اول ورود نیروهای رضا خان خیلی از فرماندهان رضا خان گیر افتاده ودر خرم آباد توسط ایل بیرانوند اعدام شدند ونیروهای رضا خان شکست خوردند ولی بعد از مدتی به علت خیانت اطرافیان وداشتن هواپیما توانستند لرستان را اشغال کنند واین ایل در زمان محمد رضاشاه هم هوشنگ اعظمی لرستانی مبارزه در کوههای لرستان داشته وحتی در نهضت جنگل هم لر ولک نقش بسزایی داشتند در تمام تاریخ هااز شجاعت این قوم نوشته شدودر زمان محمد خان قاجار چونکه با لک ها داغ دیرینه داشت تمام اسناد تاریخی آن ها را نابود کرد و12000 لک را کشتند ولی وطن پرستی قوم لک بر کسی پوشیده نیست

محل زندگی لک‌ها در غرب ایران

لک‌ها در سرتاسر ایران پخش شده‌اند، ولی در غرب ایران تمرکز بیشتری دارند.

با استقرار مملکت داری به شیوه نوین و تقسیم کشور به واحدهای سیاسی به نام‌های ایالات، ولایات و آنگاه استان‌ها، لک‌ها نیز، بین چندین واحد کشوری تقسیم شدند. امروزه لک‌ها در غرب ایران، عمدتا در استان‌های لرستان، همدان، ایلام، کرمانشاه، کردستان، زنجان، و آذربایجان غربی، زندگی می‌کنند.

ایل چهاردولی در منطقه چهاردولی شهرستان شاهین‌دژ در جنوب آذربایجان غربی و شهرستان قروه در جنوب شرقی استان کردستان و شهرستان اسدآباد در غرب استان همدان ساکن هستند و با زبان لکی صحبت می‌کنند.

سکونتگاه اصلی لک‌ها شرق و شمال و غرب لرستان، جنوب و غرب استان همدان، شرق استان کرمانشاه و شرق استان ایلام است. لک‌ها بیشتر در شهرهای، الشتر، نورآباد، کوهدشت، هرسین، کنگاور، صحنه، شیروان، چرداول، دره‌شهر، آبدانان، تویسرکان، نهاوند، کرمانشاه و خرم‌آباد و همدان ساکنند. 

حوزه گسترش گویش لکی عبارت است از:

۱- بخش چغلوندی یا هرو در شرق لرستان. طایفه بیرانوندازطوایف لک هستند.

۲- شهرستان سلسله یا الشتر در شمال شرقی لرستان. طایفه حسنوندکولیوندیوسفند در الشتر از طوایف لک هستند.

۳- شهرستان دلفان یا نورآباد در شمال غربی لرستان، بخش کاکاوند و دلفان.

۴- شهرستان کوهدشت در غرب لرستان، بخش کونانی با طایفه‌هایی همچون ایتیوند، اولادقباد، آینن، آزادبخت، گراوند و شاهیوند، نورعلی.

۵- شرق استان کرمانشاه در مناطق کنگاور، صحنه و هرسین. اهالی هرسین و طوایف کاکاوند، بالاوند، جلالوند و عثمانوند که در مسیر مرز بین کردهای ایل کلهر و ایل زنگنه و لرستان واقع شده‌اند به گویش لکی تکلم می‌کنند.

۶- شهرستان‌های دره شهر و آبدانان در جنوب شرقی استان ایلام.

۷- بخش‌هایی از طوایف لک در کرکوک و خانقین در کردستان عراق، سکونت دارند. در کردستان عراق تعداد گویشوران لک بیشتر از ایران است.

۸- بخش‌هایی از طوایف لک در کردستان ترکیه، سکونت دارند.

مردم لک در پی مهاجرت‌ها در بیرون از لکستان (منطقه لک‌نشین زاگرس) نیز یافت می‌شوند. برای نمونه دهستان لکستان در در استان آذربایجان غربی و عده‌ای از ساکنان میانکاله و روستای زاغ‌مرز از توابع بهشهر مازندران خود را لک می‌دانند. چهاردولی‌ها نیز از لک‌ها هستند و تیره‌هایی از لک‌ها در استانهای قزوین و خراسان ساکن هستند.


 

 


تاریخ :
بازدید : 2173
نویسنده : سعید


تاریخ :
بازدید : 1754
نویسنده : سعید


تاریخ :
بازدید : 860
نویسنده : سعید

یوسف کرمی هنرمند هرسینی مطرح در حوزه طنز و تقلید صدا اخیراً با اجرای آیتم حرکات آهسته، سبکی نو را وارد حرفه خود کرده است : متولد 1358 از شهرستان هرسین هستم، افتخار می کنم که از طایفه بزرگ"لکستان" هستم  وهر کجا از من پرسیده اند که کجایی هستی، ابتدا گفته ام اهل "کرمانشاه" و سپس "لک زبان" هستم.



:: برچسب‌ها: یوسف کرمی , طنز , تقلید صدا , هرسین , کرمانشاه , لک , لکستان ,
تاریخ :
بازدید : 2866
نویسنده : سعید

 

با استفاده از تحقیقاتی که بنده در راستای مجموع جمعیت فعلی لکها انجام داده ام شایدمجموع جمعیتهای بدست امده نزدیکترین ودرستترین امار جمعیتی در مورد لکها باشدکه بعد از تحقیقات بسیارتوسط اینجانب گرداوری شده است.

 

مقدار درصدی جمعیت لکها در استانهای ذیل تقریبی بوده و با استناد به گفته مسئولین امر شهرداریهای مناطق یاد شده وهمچنین از طریق اطلاعات کسب شده از اصحاب رسانه  ومرکز امار ایران استخراج شده است . 

 

جمعیت کرمانشاه1905793(مرکز امار)نفر است بیش از نیمی از جمعیت استان کرمانشاه لک زبان هستند.(اصحاب رسانه -مسئولین- شهرداری)  اگر ما مقدار تقریبی معادل 55درصددر نظر بگیریم یعنی 1048186نفر لک هستند.

 

65درصداستان لرستان لک هستند(گفته مسئولین)که جمعیت ان1758226(مرکز امار)نفر است که جمعیت لکها برابر1142846نفر است.

 

جمعیت استان همدان1699588(مرکز امار)نفر است5درصد همدان لک هستند که جمعیت لکها تقریبا84949نفر لک می شود(تقریبی)

 

35درصد ایلام لک هستندو جمعیت این استان 566332 (مرکز امار)نفر است که جمعیت لکها در ان برابر198821نفر است(تقریبی :شاید یه مقدار بیشتر باشد وشاید هم کمتر) در مورد جمعیت لکهای ایلام شبهات زیادی وجود دارد زیرا اکثریت قریب به اتفاق لکهای ایلام جمعیت لکها را خیلی بیشتر از این میدانند.شاید یکی از عواملی که گفته انها را صدق میکند تبلیغات بسیار زیاد اصحاب رسانه این استان در کرد نشان دادن  ایلامیها است.هر چند این اشتباه بزرگی است که ایلامیها مرتکب ان میشوند ولی امروزه یکسری نانشان  در تبلیغاتشان است برای انها فرقی ندارد تبلیغ انها چه می خواهد باشد نان میخواهند حتی به قیمت تغییر هویت یک قوم یا تغییر یک تاریخ 

 

جمعیت لکهای این چهار استان تقریبا 2474802نفر میباشد اگر این جمعیت را به جمعیت ۱۶۱۰۰۰نفری داغستان روسیه وهمچنین جمعیت 106206نفری شهرستان رودبار اضافه کنیم باید جمعیت لکها چیزی در حدود 27۴۲۰۰۸نفرباشد البته در این اوساط جمعیت لکهای عراق وجمعیت لکهای خراسان وقم و دیگر استانها محاسبه نشده است که انشالله بزودی در مورد جمعیت انها هم اطلاعاتی در دسترس قرار میگیرد.


تاریخ :
بازدید : 939
نویسنده : سعید

طالب نعمت‌پور کشتی گیر لک زبان (زاده ۲۸ شهریور ۱۳۶۳، کوهدشت[۱][۲]) کشتی‌گیر ۸۴ کیلوگرم فرنگی ایرانی است که مدال طلای مسابقات جهانی مجارستان 2013 و مدال طلای قهرمانی آسیا ۲۰۰۹ و بازی‌های آسیایی ۲۰۱۰ را کسب کرده‌است.[۳]



:: برچسب‌ها: لک , طالب نعمت پور , کشتی گیر , لکستان , لک زبان ,
تاریخ :
بازدید : 1176
نویسنده : سعید

بدون هيچ ترديدي مواد غذايي ونوع تغذيه نقش بسيار مهمي در پيشرفت يك کشتي گير دارد.بالا بودن كيفيت تمرينات سخت ومشكل تنها از طريق تغذيه مناسب ممكن است. هرچه شدت تمرينات اضافه شود به طبع نوع ومقدار ماده غذايي مورد نياز بدن تغيير مي كند.
يكي از بزرگترين مشكلات ورزشكاران جوان كه از لحاظ مادي در وضعيت مناسبي قرار ندارند نوع تغذيه است. به دليل قيمت بالاي مواد غذايي مناسب و مشكلات مالي نوع تغذيه ورزشكاران براساس

برنامه غذايي نيست بلكه براساس نياز بدن و رفع گرسنگي است.

يعني اگرشما مواد غذايي پر كالري وكم حجم مصرف نكنيد ناگزير از مواد غذايي پر حجم كه فاقد انرژي خالص است استفاده مي كنيد وطبعامشكلاتي همچون تجمع چربي هاي زايد در بدن شما و در نتيجه اضافه وزن هاي بيهوده را شاهد هستيم.
در اين مقاله سعي شده كه شما را با مواد غذايي آشنا كرده و سبب شويم تا شما با يك
برنامه غذايي مناسب اما ارزان تمرينات خود را ادامه دهيد.

برای خواندن بقیه مطالب به ادامه مطلب بروید...

 


تاریخ :
بازدید : 1194
نویسنده : سعید

از همان زمانی که وارد تیم ملی شد طلا می گرفت. چند سال پشت سرهم قهرمان جهان می شد و همه را امیدوار کرده بود که در المپیک پکن، کشتی فرنگی بالاخره صاحب مدال خواهد شد، اما این اتفاق در کمال ناباوری به وقوع نپیوست و او در حسرت مدال خوش رنگ المپیک باقی ماند. شاید اگر هرکس دیگری جای «حمید سوریان» بود ناامید می شد و کشتی را رها می کرد اما او شکست پکن را فراموش کرد و به قول خودش چهار سال زجر کشید تا در لندن روی سکوی نخست قرار بگیرد و پرچم ایران را به اهتزاز دربیاورد. او بدون شک یکی از موفق ترین جوان های ایرانی است؛ کسی که هنوز هم در شهرری زندگی می کند و می گوید هرچه دارد از مردم این منطقه است. حمید انگار کمی خسته است و در صحبت هایش چندبار به این نکته اشاره می کند که هنوز برای آینده ورزشی اش تصمیمی نگرفته است. با او از موفقیت و شهرت حرف زدیم.

کشتی عشق است، نه منبع درآمد

چه سالی کشتی را آغاز کردی؟

سال ۷۶ بود که به سمت کشتی آمدم و تمریناتم را در این رشته ورزشی آغاز کردم.

آن سال ها ما در کشتی فرنگی حتی یک مدال طلای جهانی هم کسب نمی کردیم و بیشتر نگاه ها روی کشتی آزاد معطوف بود، با این تفاسیر چرا کشتی فرنگی را انتخاب کردی؟

 

دلیل اصلی اش این بود که خودم کشتی فرنگی را بیشتر از کشتی آزاد دوست داشتم. از طرفی بستر فعالیت در این رشته در محله ای که زندگی می کردم (شهرری) فراهم بود و اکثر کلاس هایی که در آن منطقه بود، به کشتی فرنگی اختصاص داشت. دلیل دیگر گرایشم به این رشته هم این بود که خانواده ام همگی در رشته فرنگی فعالیت می کردند و استفاده از تجربیات افرادی مثل پدرم و برادرم که قهرمان امیدهای جهان در رشته فرنگی بودند، باعث شد این رشته را انتخاب کنم.

به برادرت که به مقام قهرمانی هم رسیده بود، از طریق کشتی پولی تزریق شده بود؟

نه، پول چندانی از طریق کشتی به ایشان نرسید.

این موضوع باعث نمی شد انگیزه ات برای ادامه کشتی کمرنگ شود؟

 

من نوجوانی بودم که با تمام وجود به کشتی عشق می ورزیدم و این رشته ورزشی را دوست داشتم. در همان سال ها شاهد این بودم که وقتی برادر بزرگترم در مسابقات امیدهای جهان تهران به مدال طلا دست یافت، مردم چقدر شاد و خوشحال بوند. وقتی خوشحالی مردم را می دیدم انگیزه ام دوچندان می شد تا بتوانم روزی دست به چنین کاری بزنم و به عنوان یک ورزشکار حرفه ای دل هموطنانم را شاد کنم. همیشه کشتی را به عنوان یک عشق دنبال کردم نه منبع درآمد.

 


تاریخ :
بازدید : 1106
نویسنده : سعید



سونای دوست داشتنی

امروزه در بیشتر کشورهای دنیا از جمله کشورخودمان ایران، استفاده از انواع «سونا»های خشک و بخار در کنار استخرهای شنا، باشگاه های بدنسازی و... امری بسیار متداول و طبیعی بشمار می رود و به نوعی باید اذعان کرد که اکثر استفاده کنندگان از انواع سوناها به فواید و مزایای آن تا حدودی پی برده اند. اما بطور قطع اکثریت این افراد از اینکه سونای امروزی از کجا و از چه زمانی مورد استفاده بوده است و هچنین نحوه استفاده صحیح از این پدیده مفید اطلاع چندانی ندارند. لذا با توجه علاقه فراوانی که در میان هموطنانمان به استفاده از انواع سونا وجود دارد، در مطلب امروز به تشریح نکات مفیدی که مطمئنا به بهره بیشتر آنها منجر می گردد، می پردازیم. خاستگاه و زادگاه اولیه «سونا» کشور فنلاند می باشد و قدمت آن در این کشور به چیزی نزدیک به هزارسال پیش بازمی گردد. «سونا» در کشور فنلاند، یک آئین کهن و مقدس محسوب می گردد و در واقع «سونا» به نوعی هویت یک فنلاندی محسوب می شود. از ویژگی های این آئین کهن در نزد مردم فنلاند می توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱) حتی جلسات کاری نیز ممکن است در فنلاند در «سونا» برگزار گردد.
۲) شمار سوناها در کشور فنلاند از تعداد خودروهای این کشور بیشتر است و به ازای هر ۴ فنلاندی یک سونا وجود دارد.
۳) در نزد مردم فنلاند «سونا» به قداست کلیسا بوده و در طی اقامتشان در «سونا» طوری رفتار می کنند که گویی در کلیسا حضور دارند.
۴) در فصل زمستان فنلاندی ها عادت دارند پس از سونا گرفتن در دریاچه و یا برکه بسیار سرد و یخ زده آب تنی کنند! و یا روی برف غلت بزنند.
● نحوه استفاده صحیح از سونا
۱) پیش از ورود به اتاق سونا، جواهرآلات، ساعت، عینک و لنزهای طبی خود را، از خود جدا کنید.
۲) قبل از آنکه وارد سونا شوید، بهداشت فردی را رعایت کنید. دوش بگیرید و خود را با صابون بشویید.
۳) به محض ورود به سونا برای آنکه بدن تان به گرما عادت کند ابتدا روی زمین و یا نیمکت پایین بنشینید. سپس به نیمکت فوقانی سونا بروید. البته می توانید زیر خود یک حوله کوچک نیز بیندازید.
۴) چند دقیقه به همین صورت در سونا بنشینید تا گرما به بدن شما نفوذ کرده و روزنه های پوست شما بازگردند.
۵) سپس از سونا خارج گشته و مجددا دوش بگیرید و خود را با صابون بشویید.
۶) اکنون به داخل حوضچه آب سرد بروید. البته تمام بدن خود را همزمان داخل آن کنید تا خون در سرتاسر بدن تان بطور یکنواخت تغییر دما بدهد.
۷) سپس به مدت ۱۰دقیقه استراحت کنید.
۸) شما مجاز هستید این چرخه را (گرم شدن، سرد شدن، استراحت) را در هر جلسه ۳تا۴ بار تکرار کنید.
۹) در پایان نیز پیش از آنکه لباس های خود را تن کنید، صبر کنید تا حرارت بدن و ضربان قلب تان کاملا به حالت طبیعی خود بازگردد.
۱۰) درون سونا می توانید حرکات کششی ملایم و کوتاهی نیز انجام دهید.
● توجه، توجه
۱) حتی در سونای خشک نیز باید رطوبت در فضای سونا وجود داشته باشد وگرنه به ریه ها، پوست و چشم های شما آسیب وارد می شود.
۲) در سونا با ریختن آب بر روی سنگ های هیتر می توانید میزان رطوبت اتاقک سونا را تنظیم کنید. همچنین با این کار یک افزایش حرارت موقتی را ایجاد خواهید کرد.
۳) در سونا نیمکت های ردیف اول گرمای کمتری نسبت به نیمکت های فوقانی دارند چراکه گرما به سمت بالا حرکت می کند.
۴) در هر بار بیش از ۱۵تا۲۰دقیقه در سونا باقی نمانید.
۵) به هیچ عنوان قبل و بعد از سونا از مشروبات الکلی، قهوه و نوشابه های گازدار استفاده نکنید.
۶) دو ساعت فاصله زمانی بین غذا خوردن و سونا رفتن ضروری می باشد. هیچگاه با شکم خیلی پر و یا خالی به سونا نروید.
۷) در هفته بیش از ۲بار به سونا نروید.
۸) سونا سبب کاهش آب و الکترولیت های بدن می شود. در هر جلسه سونای ۲۰دقیقه ای بدن یک لیتر آب از دست می دهد. بنابراین پس از سونا آب و یا یک آبمیوه خنک بنوشید تا آب از دست رفته بدن تان جبران گردد.
۹) افرادی که سابقه فشارخون بالا و یا دچار هرگونه بیماری قلبی و عروقی می باشند نباید بلافاصله پس از سونا دوش آب سرد بگیرند و یا داخل حوضچه آب سرد بروند.
۱۰) سونا بطور موقت با دفع مایعات وزن بدن را کاهش می دهد. اما وزن بدن پس از مصرف آب و نوشیدنی های دیگر بسرعت به حالت اولیه خود بازمی گردد.

 برای خواندن بقیه مطالب به ادامه مطلب بروید...

 


تاریخ :
بازدید : 1633
نویسنده : سعید


تاریخ :
بازدید : 1764
نویسنده : سعید


تاریخ :
بازدید : 1451
نویسنده : سعید


تاریخ :
بازدید : 1294
نویسنده : سعید


تاریخ :
بازدید : 1547
نویسنده : سعید


تاریخ :
بازدید : 3728
نویسنده : سعید

 

لكستان استاني فرضي در غرب ايران است كه داراي هفت شهرستان

 از جمله کوهدشت،دلفان،هرسین،کنگاور، صحنه،سلسله ،

شیروان و چرداولاست كه جمعيتي نزديك به۷۵۰،۰۰۰  نفر دارد و

 مساحتي نزديك به ۱۶،۲۰۰ كيلومتر مربع دارد.البته لك زبانان ۶۰٪

جمعيت دو شهر كرمانشاه و خرم اباد را تشكيل مي دهند. به غير از

 اين شهرستانها لک زبانان در نقاط ديگر از جمله کرمانشاه،خرم اباد،تویسرکان، آبدانان .

كلاردشت(استان مازندران)،قزوين، نهاوند، بروجرد(دشت سيلاخور)،انديمشك

،سنقر،شاهین دژ،دهلران و ... زندگي مي كنند.تقريبا جمعيت لك زبانان در ايران

دو ميليون نفر است كه متاسفانه در بعضي وبلاگها و وب سايتها خيلي

كمتر را نشان مي دهند.

 . كوهدشت با جمعیت۲۱۱٬۸۸۶نفر پر

جمعيت ترين و  با مساحت ۳،۹۸۳ کیلومتر مربع وسيعترين شهرستان

 است.  مرتفع ترين نقطه شهري لكستان نورآباد است كه ارتفاعي بيش

 از ۲۰۰۰ متر دارد و يكي از ۵ شهر اول كشوراز لحاظ ارتفاع است كه

سردترين نقطه شهري لكستان نيز مي باشد و ۸۹ روز يخبندان در اين

 شهرستان ثبت شده است.از مهمترين آثار اين استان كتيبه ي بيستون

 است كه در پايتخت باستاني لكستان يعني شهر بیستون قرار دارد

 و همچنين معبد آناهيتا در كنگاور   . از  آثار تاريخي آن مي توان  اشيا

 برنزه قوم كاسيت را گفت كه به وفور در اين استان  به خصوص در

كوهدشت و دلفان يافت مي شود.از شهر هاي زيباي آن مي توان به

 نگين سبز استان يعني صحنه اشاره كرد. از آثار زيباي آن مي توان 

سراب كهمان سلسله را نام برد كه سيماي بكري دارد. بلندترین نقطه

لکستان قله یال کبود  از قلل کوه چهل نابالغان رشته کوه گرین

است که ۳۸۵۰ متر ارتفاع دارد که در شرق شهر نورآباد واقع شده است

 


تعداد صفحات : 1
صفحه قبل 1 صفحه بعد


سلام خوش اومدین.

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان کشتی گیر و آدرس koshtigir.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 6
بازدید هفته : 75
بازدید ماه : 215
بازدید کل : 109014
تعداد مطالب : 19
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1



RSS

Powered By
loxblog.Com